- Ilość na porcję
- Ilość kalorii (kcal) 10
Rozgrzać łyżeczkę oliwy na nieprzywierającej patelni.
Paprykę pokrojoną w kostkę podsmażyć. Przyprawić solą i oregano.
Dodać fasolę wraz z połową zalewy z puszki i wbić jaja. 4. Doprawić solą, pieprzem i słodką papryką.
Przykryć patelnię i usmażyć jajka.
W trakcie smażenia jaj obrać awokado, odrzucić pestkę. Pokroić miąższ w cienkie łódeczki, skropić sokiem z limonki i doprawić do smaku.
Ułożyć awokado na fasoli z jajkami, posypać natką pietruszki.
Ingredients
Directions
Rozgrzać łyżeczkę oliwy na nieprzywierającej patelni.
Paprykę pokrojoną w kostkę podsmażyć. Przyprawić solą i oregano.
Dodać fasolę wraz z połową zalewy z puszki i wbić jaja. 4. Doprawić solą, pieprzem i słodką papryką.
Przykryć patelnię i usmażyć jajka.
W trakcie smażenia jaj obrać awokado, odrzucić pestkę. Pokroić miąższ w cienkie łódeczki, skropić sokiem z limonki i doprawić do smaku.
Ułożyć awokado na fasoli z jajkami, posypać natką pietruszki.